Négycsillagos belvárosi szállodába keresünk új, elhivatott csapattagot, Head Chef pozícióba!
Pozíció leírása / Job descriptionA pozíció célja:
A konyha működésének teljes körű irányítása, a magas színvonalú gasztronómiai élmény biztosítása, valamint a konyhai csapat vezetése és motiválása. A Head Chef felelős a menüfejlesztésért, költséghatékonyságért, minőségbiztosításért és az innovatív gasztronómiai trendek alkalmazásáért.
Feladatok:
A konyha napi operatív működésének megszervezése és felügyelete.
Az étterem, rendezvények és egyéb F&B egységek számára szükséges ételek elkészítésének biztosítása.
Reggeliztetés büfé jellegge
Szezonális és kreatív menük kidolgozása a vendégek igényeinek figyelembevételével.
Csoportos ajánlatok és kávészünetek kidolgozása.
Az ételek minőségének folyamatos ellenőrzése és fenntartása.
A konyha műszaki állapotának figyelemmel kísérése.
HACCP és egyéb higiéniai szabványok betartása és betartatása.
Költséghatékony működés biztosítása, beleértve az alapanyagok beszerzését, készletgazdálkodást és árképzést.
Kapcsolattartás beszállítókkal a legjobb ár-érték arányú alapanyagok beszerzése érdekében.
A konyhai személyzet (szakácsok, segédszemélyzet) irányítása, beosztások készítése (3 havi munkaidőkeretben), toborzás, kiválasztás.
Csapat motiválása, képzések szervezése és mentorálás.
Utasítások, munkaköri leírások elkészítése
Vendégvisszajelzések figyelemmel kísérése és azok alapján fejlesztések bevezetése.
Brand standardok betartása
Elvárások / Requirements
Elvárások:
- szakirányú végzettség
- többéves, szakmában eltöltött idő, folyamatosan fejlődő karrierút
- elhivatottság
- kitartás
- rugalmasság
- önállóság
- kreativitás
- megbízhatóság
- vezetői képességek
Ha kellően elhivatott vagy szakmád iránt, és szeretnél felépíteni egy jól működő konyhát, aminek működését Te egyengetheted, olvass tovább!
Kapcsolattartó / InformationTovábbi részletekért, vagy jelentkezéshez a következő e-mail címen vagyok elérhető:
nikolett.blahuta@randstad.hu
...